Binnenkort op deze pagina Spronks vleesrecepten!

In de keuken

Op deze pagina vindt u tips en videos om het dikbilvlees op een juiste wijze te bereiden.

Biefstuk bereidingstijd

Biefstuk bereidingstijd

Aantal minuten per kant

  • Bijna rauw - 1 minuut
  • Rood - 1,5 tot 2 minuten
  • Rosé - 2 tot 3 minuten
  • doorbakken - 3 tot 4 minuten

De baktijd is afhankelijk van de dikte van de biefstuk. Hier is uitgegaan van 1,5 tot 2 centimeter dik.

 

Rundvlees, waar zit wat?

rundvlees waar zit wat

 

 

Puur rundvleesDemoVleesveehouderij Spronk
    • Contact info

      Laan van oud Raadwijk 6-8
      2381 EW Zoeterwoude

      tel: 06 - 43 81 37 73 (Jan) 
      tel: 06 - 43 20 21 24 (Jan Willem)
      mail: dejaspronk-c@telfort.nl

      Follow us 

      facebook 

       

    • OPENINSGTIJDEN WINKEL

      Vanaf 1 januari 2016 gelden de volgende tijden
      Zaterdag: 11.00 - 16.00 uur
      Buiten openingstijden, na telefonische afspraak
      06 - 43 81 37 73 | 06 - 47 21 64 03

      KDRlogo 150x150